Voor
iedereen
een thuis

Van onderhoudsplan naar een nieuwe woning!

Ongeveer een half jaar geleden kwamen we via onze vereniging van eigenaren in contact met Gertjan Kreijenveld van Vastgoed Advies Oost. Gertjan had een meerjarenonderhoudsplan opgezet voor het flatgebouw waar we in woonden. Op dat moment hadden we ons appartement niet te koop staan, omdat we toch al wisten dat we het niet (snel) zouden verkopen. We wilden het echter wel graag verkopen, om daarna een groter, grondgebonden huis met tuin te kopen.

"Gertjan kwam eigenlijk uit het niets met het voorstel om ons appartement in te ruilen tegen een huis uit zijn portefeuille. Ons geluk kon niet op. Het principe is te zien als het inruilen van een auto. Natuurlijk moesten we iets bijbetalen, omdat we er uiteindelijk een huis met een hogere waarde aan over zouden houden. Zo kwamen we met elkaar in gesprek en uiteindelijk hebben we ons appartement ingeruild tegen een jaren ’30 woning.

Deze ruil was voor ons ideaal. Wij zaten vast aan een moeilijk verkoopbaar appartement en Gertjan kwam met de oplossing. Nu zitten we ’s avonds te genieten van onze tuin en bedenken we ons hoeveel geluk we hebben gehad. Ons nieuwe huis is echt ons “thuis” geworden.

Fam. Wesseling

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan
Mail of bel +31 (0)74 2508700 voor een vrijblijvende afspraak met onze adviseur Gertjan Kreijenveld.