Voor
iedereen
een thuis

Over ons

Uw adviseur voor vastgoedbelegging, bouwen, onderhoud en beheer

Vastgoedbeleggingen, bouwen, onderhouden en beheren van vastgoed zijn tegenwoordig een vak apart. Het liefst wenst u een adviseur die u op deze gebieden volledig kan ontzorgen en die altijd in uw belang denkt. Kiezen voor Vastgoed Advies Oost is kiezen voor een vakspecialist met relevante kennis over vastgoedbeleggingen, elk technisch aspect van de bouw en helpt u geld besparen door het slim faseren van onderhoud. Ook voor advies op het gebied van alle financiële en commerciële aspecten rond vastgoed bent u bij Vastgoed Advies Oost op het juiste adres!

Vastgoed Advies Oost voor:

  • Vakkundig advies in vastgoedbeleggingen, bouwen, onderhouden en beheren van vastgoed
  • Multidisciplinair Projectmanagement
  • Veel geld besparen door slim faseren van onderhoud
  • Voorkomen en oplossen van bouwschade en bouwfouten
  • Bouwcalculatie en Total Cost of Ownership (TCO)
  • Advisering Binnenstedelijke waterhuishouding
  • Advies in aankoop en Verkoop van beleggingspanden

Vastgoed Advies Oost; als het gaat om vastgoedbeleggingen, bouwen, onderhoud en beheer

Advies voor beleggingen, bouwbegeleiding en efficiënt vastgoedbeheer vraagt om expertise en ervaring in de bouw. De afgelopen 35 jaar heeft Gertjan Kreijenveld veel ervaring opgedaan door als opdrachtnemer, maar ook als opdrachtgever te fungeren bij bouwprojecten. Dit maakt hem tot de perfecte adviseur voor uw project. Veel kennis van zaken, meedenkend en de onmisbare schakel bij ieder bouwproject. Met al zijn kennis adviseert hij overheden, projectontwikkelaars maar ook particulieren. Ook toont hij zich zeer betrokken bij Coöperatief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).

Strategische samenwerkingspartners

Waar nodig schakelt Vastgoed Advies Oost, in goed overleg, een collega in. Daarvoor beschikken wij over een uitgebreid netwerk met diverse specialisten. Vakmensen die regelmatig op praktisch en strategisch niveau samenwerken aan één of meerdere projecten. Dit doen ze in opdracht van particulieren, bedrijven, instellingen en overheden.

Vragen over uw vastgoed, bouwproject of onderhoud?

Neem contact op met Vastgoed Advies Oost en de oplossing is nabij. Ervaar het zelf: mail of bel: +31 (0) 74 250 87 00.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan
Mail of bel +31 (0)74 2508700 voor een vrijblijvende afspraak met onze adviseur Gertjan Kreijenveld.